KoblenzName315 KVA-olie-type transformatorAnalyse

  • vrijgavetijd:2022-11-29 18:54:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:155
  • Korte omschrijving:

    KoblenzName,II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een

Artikel inhoud

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

KoblenzNameDe gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur,KoblenzNameOpdracht van transformatoren, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter,KoblenzNametransformator voor de distributie van Amorfe legeringen, vanwege bepaalde noodzaak, zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.


KoblenzName315 KVA-olie-type transformatorAnalyse



De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Handtastmethode voor de controle van de transformator

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel of tussen elektromagnetische spoel, d.w.z. isolatie afstand.

Aanbeveling en raadplegingIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Elektrische transformator

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;


KoblenzName315 KVA-olie-type transformatorAnalyse



Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Een compleet assortiment productenNa het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

KoblenzNameDe schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

KoblenzNameOverige productinformatie
  • Piekary SlaskiHydraulisch hefplatform voor lossenAkoestische biologische effecten

    Piekary SlaskiHydraulisch hefplatform voor lossenAkoestische biologische effecten

  • SitaNameZelfrijdend hydraulisch hefplatformZwart momentum verzwakt, prijsstijgingen zijn niet houdba

    SitaNameZelfrijdend hydraulisch hefplatformZwart momentum verzwakt, prijsstijgingen zijn niet houdba

  • OzzNameHydraulisch hefplatform vast hydraulischDoe goed werk aan vochtbestendig onderhoud bij regena

    OzzNameHydraulisch hefplatform vast hydraulischDoe goed werk aan vochtbestendig onderhoud bij regena

  • OzzNameHydraulische lift binnenshuisEconomie komt geleidelijk dichter bij digitaal

    OzzNameHydraulische lift binnenshuisEconomie komt geleidelijk dichter bij digitaal

  • OzzNameGeïmporteerd hydraulisch hefplatformMaatregelen die genomen kunnen worden op het gebied van t

    OzzNameGeïmporteerd hydraulisch hefplatformMaatregelen die genomen kunnen worden op het gebied van t

  • OzzNameInstappende as bewegende hydraulische drukHoe de drukcapaciteit te berekenen?

    OzzNameInstappende as bewegende hydraulische drukHoe de drukcapaciteit te berekenen?

  • Mateszalka.Vaste elektrische hydraulische instapbrugToepassing in de bouwpijpleidingindustrie

    Mateszalka.Vaste elektrische hydraulische instapbrugToepassing in de bouwpijpleidingindustrie

  • HajiduszoboszloHet mobiele hefplatform van het type schaarvorkKleine negatieve impact op het milieu

    HajiduszoboszloHet mobiele hefplatform van het type schaarvorkKleine negatieve impact op het milieu

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!